Når mor drikker

Claus er skilt fra sin børns mor, som har et alkoholproblem. Han synes det har været meget svært at hjælpe sine to drenge i forhold til deres mor, som han selvfølgelig ønsker, at drengene skal se og være sammen med. Men samtidig vil han gerne sikre sig, at drengene har det godt.

Læs interviewet med Claus og hans to drenge, Johan og Christian, som har gået sammen i et forløb hos Ung Revers. Om hvordan de i starten synes det var svært at tale om morens alkoholproblem, men at de efterhånden fik et rum, hvor de ærligt kunne tale om det. Det gav Claus en ny forståelse og indblik i, hvordan hans drenge gik og havde det. Mens drengene også fik mulighed for at fortælle om den mor, som de også elsker og holder af.

LÆS artiklen om Claus og hans to drenge, der har været i behandling i Ung Revers. 

Billede

Når rusen flytter ind i familien

Når far eller mor drikker for meget, bliver det hele familiens problem. For er der alkohol eller andre rusmidler i en familie, kommer det til at påvirke forholdet mellem dig og dine børn. Uanset om de voksne drikker ude eller hjemme, er det nemlig som om flasken flytter ind i familien. Det betyder, at jeres måde at være familie på bliver anderledes.

Flasken flytter ind Viv fortæller

Flasken påvirker alle rundt om den

1:07

Vivien, børne og ungebehandler i Ung Revers fortæller her om, hvordan flasken påvirker alle i familien.